Online skrivekurser

Komplet visuelt univers og online platform til tekstforfatter og kvinden bag online skrivekurser

{

Vil du vide, hvorfor du skal ha’ fingrene i Kamilla, når du skal ha’ en ny hjemmeside? Fordi hun kan forvandle vage tanker og flyvske idéer om, hvad man ønsker sig til lækkert design, hvor brugeroplevelsen også er tænkt ind. Jeg føler, at hun har ramt lige det udtryk, jeg har ledt efter i flere år.

_ Gitte Stounberg

Gitte kom til mig, med store drømme for sin virksomhed og den måde den præsenterede sig på. Hun ønskede et samlet udtryk og en rød tråd hele vejen rundt! Derfor investerede hun i “Hele baduljen” pakken, med visuelt univers og en skræddersyet hjemmeside.

Vores opgave lød på at bygge videre på alt det seje, hun allerede havde bygget op i sine online skrivekurser, men gøre det super lækkert og brugervenligt. Det betød, at den orange eksempelvis går igen, men på en helt ny måde. 

Sådan kan alle Gittes gamle kunder stadig finde hende, nu med et nyt lækkert design, som matcher hvor dygtig og professionel hun er i sin virksomhed. 

Hele den visuelle tråd som er skabt, bruger Gitte i dag opdatere hele sin online platform med, samt bygge nyt undervisningsmateriale ud fra.

Obs: Alle mine kunder kan selv rette i deres hjemmeside efterfølgende. Derfor kan der også være sket ændringer efter aflevering.

Klar på, at få fuldstændig styr på din hjemmeside?