Birgitte Steiner

Skræddersyet hjemmeside + redesign af logo, til “vesterhavs pigen” og mindset & business mentor

{

Jeg betroede Kamilla mit hjertebarn, og mødte op med en masse, næsten ordløse ønsker til min hjemmeside. Kamilla forstod mig, og oversatte fra dag et alt det der blev sagt, og også alt det der blot lå mellem linjerne. Jeg ville have en hjemmeside, som gjorde det op med frygten for at være synlig. Den skulle afspejle mig som person, en vesterhavs-pige, og så skulle siden understøtte og udvikle sig sammen med min forretning – Og det fik jeg! I hele processen, er jeg blevet mødt med største imødekommenhed, også når jeg pludseligt har skiftet mening, eller er kommet med større ændringer. Kamilla bringer både faglighed og spiritualitet i spil i en fantastisk kombination, og så indgyder hun komplet ro og tillid, fordi hun bliver ved til man er tilfreds!

_ Birgitte Steiner

Birgitte havde brug for en skræddersyet hjemmeside, som samlede hendes klienter til én målgruppe: både private og erhvervsklienter, et bredt aldersspænd og alle køn. Så i stedet for at dele siden skarpt op i to, havde vi fokus på alle de steder hvor målgruppen har mange fællesnævnere. 

Desuden var fokus at vise, hvem Birgitte er som et helt menneske: en business kvinde, en “vesterhavs pige” og en super dygtig og professionel mindset og business mentor. Derfor har vi brugt rolige farver og billeder i maritimt tema, i kombination med guld.

Birgitte havde også brug for, at hjemmesiden spillede 100% sammen med hendes bookingsystem, nyhedsbrevsliste mm. Nu kan klienterne booke deres sessioner og betale med det samme via hendes hjemmeside.

Obs: Alle mine kunder kan selv rette i deres hjemmeside efterfølgende. Derfor kan der også være sket ændringer efter aflevering.

Klar på, at få fuldstændig styr på din hjemmeside?