Visuelt Univers

Det bliver aldrig outdated, at stå i sit eget lys – heller ikke i din markedføring!

Pakkeløsning med alt, hvad du skal bruge: logo, visitkort, designguide og meget mere. Få din visuelle identitet helt på plads og nøglen til at anvende den i alt, hvad du sender ud.

Har du brug for en visuel identitet til at udstråle, PRÆCIS hvem du er og tiltrække dine drømmekunder, nemt?

Er det tid til at få hjælp, til at udfolde din vigtige historie visuelt?

Alt det du får i Visuelt Univers

Logo

Både til print og web. Du får alle de formater, du skal bruge i fremtiden.

Visitkort

Sendt hjem til dig – printet på miljøvenligt kvalitetspapir.

i

Designguide

Guide til hvordan du skal bruge din nye visuelle identitet.

Baggrunde

Baggrunde der fremhæver dit budskab. Kan bruges overalt bagefter.

Instagram highlights

Highlights til instagram med dine farver, baggrunde og evt. ikoner

Facebook cover

Med dine farver, billeder, baggrunde osv. tilpasset præcis til side eller gruppe’s formål.

Strategi og branding

1:1 vejledning. Jeg vejleder dig i strategi og branding omkring dit visuelle univers fra dag et.

U

Analyse

Analyse tilsendt som tekst og screenshots af, hvordan du kan implementere din nye visuelle identitet.

Pris: 25.000,- ex moms
Mulighed for ratebetaling

OBS: Du ejer alle de filer, jeg skaber til dig – det er nemlig dit visuelle univers.

Christel Jakobsen

Om hendes nye visuelle univers

Klar på, at få fuldstændig styr på dit visuelle univers?

Tidligere visuelle universer

“Min revisor forstod ikke først, at det var nødvendigt, men det skal jeg love for, at han tog i sin mund igen!
Kan bare sige det har været det hele værd at få din hjælp til Visuelt Univers.

Jeg vil meget gerne fortsat bruge Kamilla, da jeg har mærket hvor meget frihed det giver mig at outsource. En kæmpe anbefaling til at benytte Kamillas kreative evner, hun har forstået alle mine ideer og omsat dem til praksis!“

_Astrid Mellin

Kamilla har hjulpet mig med at skabe et visuelt univers, der meget tydeligt udstråler min virksomheds DNA – og som samtidig er utrolig nemt for mig at arbejde med.

Da jeg valgte Kamilla, var det blandt andet fordi, jeg godt kunne lide, at der på forhånd var sat en struktur for forløbet. Det gav gennemsigtighed og tryghed at kende både målet og vejen derhen.”

_Eva fra Familien Grøn

Vi har været meget tilfredse med Kamillas arbejde, hvor især grundighed og sparring har været vigtige nøgleord. Vi har som firma valgt at gøre brug af Kamillas ideer, hvilket har betydet at vi har ændret alle dele i vores design.

Tilbagemeldinger fra kunder bekræfter os i, at valget har været det helt rigtige, og vi kan kun give de bedste anbefalinger til Kamilla Borg.

_Mads fra Ikast Mikrobryg

”Kamilla, du er den bedste for min virksomhed og alle kan genkende mig til punkt og prikke, når de ser mit visuelle univers. Mine produkter er oplevelsesorienteret og sansebaseret. Min arbejdsramme er naturen og dermed forskellige steder og årstider. Mange ting skulle siges med ord, farver og billeder – det kan DU!

_Lise Villefrance

“Jeg er virkelig glad for, at jeg investeret i både et Visuelt Univers og en skræddersyet hjemmeside. Det har givet et tæt samarbejde med Kamilla og et helhedsindtryk.

Hun tog min personlighed og puttede det ned i mit logo og grafiker. Jeg føler at det virkelig, at viser hvem jeg er i min virksomhed og hvad jeg gerne vil fortælle mine kunder.

_Stephanie Louisa, film & foto

For en nyopstartet virksomhed som GreenConnect med en masse ideer, men uden grafiske og tekniske evner til selv at designe og konstruere, har Kamillas kunnen og anbefalinger været uvurderlige. Hun lytter til tanker og ideer, og formår at genskabe dem i et konkret produkt, og samtidig har hun overblik over processen og mod på at udforske nye territorier. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger”.

_Eva fra Greenconnect

Er Visuelt Univers bare for at se godt ud?

Ja, det skal føles 100% som dig visuelt. Men det skal sørme også virke! Du skal kunne sælge mere. Du skal kunne sælge nemmere! Du skal kunne få de kunder ind, du virkelig drømmer om.

Hey! Det er mig der er Kamilla

Og kvinden bag B for Borg. Da jeg skulle lave mit eget visuelle univers, gennemgik jeg nærmest en identitetskrise! At skulle koge hele mig og min virksomhed ned i et logo, visitkort osv. er ikke noget, man bare lige gør.

Heldigvis knækkede jeg koden til hvilke overvejelser, der er vigtige i processen, og hvordan der skal tages action step by step. Sådan bliver processen nemlig vildt fed og er med til at styrke hele det grundlag, din virksomhed står på.

Jeg er her for dig igennem hele processen

Du skal føle dig tryg og elske resultatet, så vi samarbejder, og jeg retter til. Når vi er færdige, står du med en fuld visuel identitet, du er helt klar til at bruge og vigtigst af alt: du ved præcis, HVORDAN du skal bruge den.

Gennemtænkt design gør virkelig en forskel

Jeg brænder for bæredygtighed og mennesker, der hjælper mennesker. Derfor har jeg i mere end 7 år arbejdet netop med opgaver inden for dette felt. Jeg elsker at udfolde historier visuelt, imens jeg støtter de virksomheder til vækst, som jeg ønsker at se mere af her i verden – That’s what I’m all about!

Ofte stillede spørgsmål

Pakkeløsningen til dit visuelle univers

Hvorfor egentlig en pakkeløsning? Spørgsmålene kan være mange, når du skal sætte dig ind i investeringen det er, at få et gennemført Visuelt Univers. Derfor jeg har listet ofte stillede spørgsmål. Du er dog stadig mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Jeg anbefaler altid at du hopper på en afklaringssamtale med mig, inden vi starter dit projekt op.

Hvad nu hvis pakkeløsningen, ikke passer til mine behov?

Hvis en pakkeløsning ikke er dig, så tager du bare fat i mig alligevel. Bestil gerne en afklaringssamtale. Her bliver vi begge klogere på, hvad du har brug for i stedet og jeg tilpasser en skræddersyet løsning til dig.

Hvad nu hvis jeg også skal bruge en hjemmeside?

Så kigger du under “Skræddersyet hjemmesider” i menuen. Herunder kan du finde “Hele Baduljen pakken” som indeholder både et Visuelt Univers og hjemmeside – til en ekstra god pris.

Jeg er ikke 100% sikker på, hvad jeg gerne vil have

Det er blandt andet derfor en afklaringssamtale er genial! Her kan du blive klogere på, hvad der passer bedst til dig. En afklaringssamtale hos mig er 100% uforpligtende og uden pres. Vi skal være helt sikre på, at vi er det rigtige match begge to.

Kan jeg selv bruge det visuelle univers bagefter?

Yes! Jeg pakker det hele til dig i smukt strukturet mapper og du får en designguide. Designguiden giver dig hurtigt et overblik over dit visuelle univers, så du altid holder den røde tråd i nyt materiale.

Får jeg mit logo i flere farver og versioner?

Det gør du i hvert fald. Lad mig sige det sådan: Du kommer aldrig til at mangle en version af dit logo! Jeg gemmer det i de farver og versioner vi er enige om, i alle de filer du kan forestille dig. Pst! Du får en fil-guide med, så det er nemt at finde rundt i!

Vores proces

STARTSAMTALE

Vi sporer os helt ind på, hvad du ønsker dig af din visuelle identitet, og hvilken målgruppe du ønsker at tiltrække.

Du behøver ikke kende alle svarene, jeg hjælper dig i mål.

SKITSERING // PLAN

Nu kan du slappe af. Herfra er det min tur til at shine og gøre det, jeg ELSKER! At skabe din røde tråd igennem hele virksomheden. Når vi er enige om, hvilken retning dit visuelle univers skal have, laver jeg en skitse og en plan.

DIT VISUELLE UNIVERS

Fuld visuel identitet med logo, farver og skrifttyper. Tilsendt visitkort, der passer fuldstændig ind i din nye visuelle identitet.

Vi skal have fyret op for dine sociale medier! Instagram highlights og Facebook cover med dine farver og ikoner, der passer til.

NØGLEN TIL VISUEL SUCCES

Én ting er at få en visuel identitet, der SPILLER. Noget andet er, at den skal i brug. Det hjælper jeg dig med!

Du får en designguide, hvor du hurtigt og nemt kan se, hvordan du bruger din nye visuelle identitet.

Jeg laver en analyse af, hvordan den nye identitet kan implementeres på website og sociale medier.

HEJ! HVORDAN GÅR DET?

Vi slutter vores proces med en opfølgende samtale, når du har brugt dit nye visuelle univers. Sådan sikrer jeg nemlig, at du er kommet godt i mål.

Klar til at høre nærmere? Så er næste step et afklarende møde