Handelsbetingelser

Sidst opdateret d. 12/01/2020

GENERELLE OPLYSNINGER

Navn: B for Borg
Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR. nr.: 37 05 36 19
Adresse:
Ny Hornstruovej 10
7100 Vejle
Danmark

KUNDESERVICE

Du kan kontakte os på telefon +45 29 88 81 37 i dagtimerne og mail info@bforborg.dk, som vi bestræber os på at besvare inden for 24 timer.
Henvendelser, der ikke er relateret til kundeservice eller reklamationer, kan også sendes til B for Borg på info@bforborg.dk. Her gælder samme bestræbelse for svar inden for 24 timer.

BETALING

B for Borg modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Amex, Maestro, Discover, American Express og PayPal.
Alle beløb er i DKK og er inkl. 25% moms.
B for Borg bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Dette giver en sikker betaling.

PRISER


Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.


Har du modtaget en eller flere rabatkuponer til B for Borgs webshop, er det kun muligt at benytte én pr. køb.

LEVERING

Hos B for Borg bestræber vi os altid på at sende dine varer så hurtigt som muligt, så du modtager dem indenfor 2-4 hverdage. Hvis det bestilte produkt produceres efter bestilling, kan der dog forekomme ekstra leveringstid.
Alle ordrer sendes med GLS eller DAO, til pakkeshops, privat- og firmaadresser. Det er muligt at afhente sin bestilling på B for Borgs kontor efter aftale.

Levering uden for Danmark

Da B for Borg er nystartet, er levering uden for Danmark ikke muligt endnu.

 

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder ved fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder, efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet eller fejlen så detaljeret som muligt.

Du bedes rette henvendelse til samt sende reklamationer til ovenstående adresse.

Bemærk, at der ikke modtages pakker sendt på efterkrav.

OBS!

Specialdesignede produkter, udsalgsvarer og 2. sorteringsvarer kan ikke byttes. Hvis du ønsker at annullere denne type ordre, skal det gøres inden du modtager mail om, at din bestilling er afsendt.

REFUNDERING

Hvis der er aftalt refundering, bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt ved B for Borg. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@bforborg.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Ved fortrydelse og retur sendes mail med følgende oplysninger: Ordrenummer, fulde navn, e-mailadresse og om du ønsker tilgodebevis, pengene retur eller ombytning til andet produkt.

B for Borg hæfter ikke for forsvundne returordrer i posten.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

  • En vare er brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
  • Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan handle ved B for Borg, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. 
Oplysninger afgivet på bforborg.com videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand. Vi foretager kun registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Som registreret hos B for Borg har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i denne forbindelse skal rettes til info@bforborg.dk. 

FARVER

Vi kan ikke garantere, at de viste farver på webstedet præcist afspejler farverne i virkeligheden. Farverne set fra vores hjemmeside vil dels afhænge af farvegengivelsen og skærmkvaliteten på din computer, mobil eller tablet.

KLAGEMULIGHEDER – OVERSIGT OG LINKS:

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, skal henvendelsen rettes til info@bforborg.com.
Hvis ikke det lykkes os at finde en løsning, kan der klages til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Link: www.forbrug.dk
Telefon: 41 71 50 00
E-mail: kfst@kfst.dk
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 

Hvis du ikke fandt det svar, du ledte efter her, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Vi er sikre på, at de problemer du måtte have kan løses.

Right Menu Icon