Session

Spirituel businessrådgivning med CLAIRVOYANCE & HEALING

Hvorfor blande rådgivning, clairvoyance og healing?

Business rådgivning hos mig, er kombineret med healing og clairvoyance, fordi redskaberne er effektive, straight to the point og så går de dybt. Ikke en masse snik-snak, men i stedet fokus på dét, der trænger til at blive rykket nu

Hvis du føler at du sidder fast, har svært ved at træffe en beslutning, eller at der er sket en ophobning på den ene eller anden måde, så er det sikkert fordi, energien trænger til at kunne løbe frit igen. 

Healingen er vigtig, fordi den tager kroppen med og sørger for at vi oplever os selv som et helt menneske i balance, i stedet for at dele krop og sind op. Desuden er din krop en lækker sladderhank, som kan give dig de vildeste beskeder.

Clairvoyancen stiller skarpt, lige der hvor du har mest brug for det. Desuden giver den mig mulighed for at se roden i et problem/stagneret energi, så du hurtigt kan blive afklaret og opleve en forløsning. Clairvoyance er den vildeste genvej i livet og i din virksomhed.

Hvad får du i en session?

Min erfaring er at alle sessioner er MEGET anderledes fra hinanden. Det eneste jeg ved med sikkerhed er, at du får præcis det du skal bruge. 

I nogen sessioner har vi stor fokus på healing og at få løsnet op i kroppen. I andre sessioner handler det langt mere om budskaber og værktøjer der kan bruges fremadrettet. Fælles for dem alle er, at der bliver sat ord på det der fylder i livet og i din virksomhed. De ord bliver bagefter til en konkret handlingsplan, så du går herfra med ny motivation og energi.

Hvordan foregår det?

Du starter med at møde op i mit studio (gerne i behageligt tøj), hvor session foregår. Jeg fortæller om hvordan sessionen foregår her hos mig og hvad du kan forvente.

I healingen ligger du på en briks, fuldt påklædt. Jeg ligger mine hænder på dig, men undgår intime steder. Bagefter rykker vi ned på den store grønne sofa, hvor du får alle dine beskeder og rådgivning.

Hvor

Tørskindvej 89, 7183 Randbøl
(nær Vejle)

}

Varighed

En session vare ca. 1,5 time

Pris

1.500,- ex moms

Spirituel skovtrold & designer

Jeg startede B for Borg:

I 2015 fra Herning, imens jeg studerede. Alting startede med salg af plakater i min webshop. I dag designer jeg hjemmesider og grafisk design, underviser i business forløb og holder spirituelle sessioner 

Min spirituelle baggrund:

Reiki healing og clairvoyance

Hvad skal du have med til session: 

Ingenting! Jeg har det hele klar, men det er en god ide at have rart tøj på, så du slapper mest muligt af.

Hvilke beskeder får jeg:

Jeg arbejder kun med lys og støttende beskeder. Du får ingen dommedags information herfra, det er slet ikke noget jeg oplever at få beskeder om. Hverken i sessioner eller mit daglige liv.

Derimod oplever jeg at få klar besked om: hvor energien trænger til at blive løsnet, afklaringer af retning/valg og hvor du med fordel kan skrue meget mere op.

Du kan forvente i session at få en forløsning af det som fylder mest lige nu. Der hvor du trænger til healing, vil træde tydligt frem. På samme måde er det de vigtigeste beskeder, som kommer først.

Jeg oplever ofte i sessioner, at der er et overliggende tema, som danner en rød tråd og at du går herfra med konkrete værktøjer.

Jeg fik den dybeste forløsning i kroppen under healingen, efterfulgt af indsigter og konkrete råd til, hvordan jeg kan vælge at møde op i både mit liv og min business ✨ Det du bringer er en seriøs gamechanger!

Efter vores session føles det som om hele min energi blevet frigivet og nu har frit flow! Det har åbnet op for et helt nyt level af power og skaberkraft! 🔥 TAK!

“At lande SÅ tydeligt gør mig glad 😊 Indre motivation er vækket til live og jeg er allerede gået i gang med vores konkrete indsigter og aftaler ✨”
“Tak for en fantastisk session, med masser af god energi og fede indsigter. Jeg følte mig helt fri da jeg kørte hjem 🥳” 
“Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Tænk sig, at det kunne være så nemt. Hvis du er her for at løfte mennesker, skal du bare vide at du lige har løftet mig x 10 🦋”
“Jeg har været til healing / clairvoyance hos bforborg 😍🔥 Fuldstændig magisk og meningsfyldt dag!”

Spirituel businessrådgivning