Om mig

En kreativ nørd og skovtrold, der startede med at kode hjemmesider i en alder af 12 år

“Jeg hjælper bæredygtige forretninger og feminine virksomheder, med at få en stemme. Alle mine kompetencer og kreativ energi skal gå til dét, jeg ønsker at se mere af i verden. Det er min måde at tage et ansvar for de fælles sociale- og klimaudfordringer, vi står overfor.”

}

8 års hands on erfaring med prof. branding, visuelle identiteter & webdesign

Specialiseret i bæredygtige, sociale og feminine virksomheder

Kandidat i interaktionsdesign & social design. Bachelor i multimedie & kommunikation

Den krøllede hjerne bag

Hej! Det er mig der er Kamilla.

Jeg er datter af to fotografer. Derfor har jeg altid haft en naturlig interesse for det kreative og digitale space.

Jeg kodede min første hjemmeside i HTML, da jeg var 12 år og brugte den som dagbog. Selvom det i bagklogskabens klare lys ikke var den bedste idé (alle kunne jo læse den), lærte jeg meget.

Jeg brænder for bæredygtighed og mennesker, der hjælper mennesker. Derfor har jeg i mere end 8 år arbejdet netop med opgaver inden for dette felt. Jeg elsker at udfolde historier visuelt, imens jeg støtter de virksomheder til vækst, som jeg ønsker at se mere af her i verden – That’s what I’m all about!

Spirituel skovtrold 

Min hverdag udspringer fra den gamle station i Vejle Ådal, hvor jeg bor sammen med min kæreste Frederik, min søster Karla og kontor-hunden Alfred. Når jeg ikke sidder og nørder med digitale opgaver, er jeg ude i skoven, helst væk fra stierne – helt sikkert med Alfred løbende efter mig.

Den spirituelle del har altid været der. Den startede også i skoven, som barn med krystaller i sollyset. I dag er der stadig krystaller, men også et efterhånden veltrænet ben i clairvoyance. Jeg holder både rådgivningssessioner og bruger det som et værktøj i arbejdet med branding – præcis lige som mit tegneprogram.

Unik kombination 

Jeg hører mine kunder være glade for den særlige kombi af kompetencer og passion, jeg bringer til bordet. Jeg kan nemlig hjælpe dig fra et strategisk, til et praktisk plan med mange forskellige opgaver inden for grafik, branding, hjemmeside design, UX osv.

“Kamilla er en ener, fordi hun spænder bredt. Hun er detaljeorienteret og formår at skabe den råde tråd i det visuelle udtryk, i alt fra billeder til grafik, tekster og farver. Selvstændig og selvtænkende byder Kamilla gerne ind med nytænkning og optimering, der kan hjælpe virksomheden positivt og understøtte.

_Vivi fra Hevi Sugaring

“Kamilla har ad flere gange hjulpet os på Sustain Daily med forskellige større og mindre hjemmeside opgaver. Det er fedt at hun let sætter sig ind i problemet også selvom vi ikke snakker kode eller websprog. 

Kamilla uundværlig for os der driver business på nettet, men ikke helt forstår alt det tekniske”

_Johanne fra Sustain Daily

Kamilla har en formidabel evne til at lytte, forstå og udføre, og hun har sans for æstetik og logik. Hun er ganske enkelt stjernedygtig og yderst kompetent. Hun får de varmeste anbefalinger herfra. Af hjertet tak for et super godt samarbejde.

_Pernille fra Indre Intens Harmoni

Speeddate skovtrolden

Jeg startede B for Borg:

I 2015 fra Herning, imens jeg studerede. Alting startede med salg af plakater i min webshop

Hvilke opgaver har jeg flest af:

Visuelt univers- og skræddersyet hjemmesider pakker

Hvad er der altid på kontoret:

Økologiske kaffebønner, post its & krystaller

Det drømmer jeg om:

At bruge spiritualitet endnu mere i arbejdet med kunders branding. At udvide min familie – lige her på den gamle station. 

Hvad jeg har trænet i flere år:

Mine clairvoyante evner, hos de dygtigste lærermestre

Hvorfor et studio med base i skoven: 

Fordi det gavner min krop og sind = bedre ideer!

Skal vi tage en snak om dit projekt?

Tidligere projekter

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.