Catherina Boserup

Skræddersyet hjemmeside til marketing specialist og mentor

{

Kamilla har designet min nye website og jeg er så glad for endelig at have en side, som jeg elsker at vise frem. Før Kamilla havde jeg en side, som jeg helst ville gemme væk - og det er der ikke meget business eller abundance i. Så med Kamillas stilsikre hånd og sparring kan jeg folde vingerne ud og flyve. Det er en kæmpe frihed. Varmeste anbefalinger herfra.

_ Catherina Boserup

Catherina skulle bruge en hjemmeside hun først og fremmest var stolt af at vise frem! Én side der virkelig viser hvem hun er og den power hun har. Hjemmesiden skulle både passe til hende og hendes målgruppe, som strækker sig fra mentor klienter til store virksomheder, der ønsker et foredrag.

Selvom Catherina har med mange virksomheder at gøre, er hun langt fra den “kedelige-blå-type”. Det har vi fremhævet ved at vælge farver der er lærke, luksus og har stor kontrast. Alting på Catherinas hjemmeside popper og er på ingen måde gemt væk.

Obs: Alle mine kunder kan selv rette i deres hjemmeside efterfølgende. Derfor kan der også være sket ændringer efter aflevering.

Klar på, at få fuldstændig styr på din hjemmeside?