Skræddersyet hjemmeside i pakkeløsning

Holistisk design med personlig sparring

Klar til en hjemmeside, der føles 100% som dig? En skræddersyet hjemmeside, som viser din målgruppe PRÆCIS hvem du er og hvad du hjælper med?

Jeg laver færdige pakkeløsninger, som optimeres til salg, booking og storytelling. Du får en passioneret kreativ nørd på dit hold, som tager dig med hele vejen, så du kan blive piv-stolt af din hjemmeside.

Vores proces

Afklaringssamtale

Her starter vi! Det er en samtale som foregår helt old school over telefonen eller i et møde, enten hos dig eller her på den gamle togstation. Du skal ikke forberede en masse, fordi jeg kommer med alle spørgsmål som skal til, for at afdække præcist hvad du har brug for i din pakkeløsning.

Her får jeg tit allerede ideer og billeder, som jeg gerne deler med dig.

PLAN OG PRIS

Ud fra vores afklarende samtale, sammensætter jeg en pakkeløsning specifikt til dig og din virksomhed. Jeg gør mig umage med at beskrive opgaven, vores mål og det jeg mener, der er vigtigt at fokusere på undervejs.

Du får en grundig beskrivelse af, hvad lige præcis din pakkeløsning indeholder, så du med ro i maven, kan tage en beslutning omkring et eventuelt samarbejde. Med din pakkeløsning får du også en fast pris.  Det giver ro til os begge og sørger for at processen bliver så sjov som muligt. En sjov proces = hamrende godt resultat!

Udkast til design

Efter en startsamtale, hvor jeg interviewer dig, laver jeg et moodboard med farver, stemninger, skrifttyper osv. Jeg kan sagtens finde på, at være fræk nok til at spørge efter input fra dig her. Startsamtalen og moodboardet skaber et grundlag for mig, til at designe et udkast til dig.

På den måde kan du helt konkret se, hvilke tanker og ideer jeg har til din branding og hjemmeside.

Udvikling af din nye hjemmeside

Når designudkastet er lige i skabet, går jeg i arbejdshest-mode og udvikler alle de sider og materialer du skal bruge. Her bliver alt det nye lækre design og dine ønskede tekniske funktioner, lagt ud på alle sider og så er vi klar til at launche din drøm af en hjemmeside!

Oplæring i dit nye hjemmeside system

Kunne det ikke være skønt at kunne rette tekst, billeder osv. selv? Jeg oplærer dig i dit nye system, så du selv kan rette til i fremtiden og sørger for at du bliver sendt rigtig godt afsted med din nye hjemmeside.

Min filosofi er, at det er vigtigt, du ikke føler dig afhængig af mig, men har ro i selv at gøre det. Synes du derimod det ville være top lækkert, at jeg bare klarer det, så gør jeg gerne det!

Hvad kan du få med i en skræddersyet pakkeløsning?

– Visuel retning
– Skræddersyet undersider
– Personlig 1:1 rådgivning
– Responsiv (passer også til mobil)
– SEO-parat
– Oplæring i dit nye system
– GDPR opsat
– Koncept- og brandingudvikling
– Logo
– Favicon
– Logofiler guide
– Farver
– Skrifttyper
– Visitkort
– Designguide
– Baggrunde
– Grafiske elementer
– Instagram highlights
– Facebook Cover
– Ikoner
– Webshop

– Booking
– Blog
– Nyhedsbrev integrering
– Flyer
– Brochure
– Brevhoved
– Etiketter
– Menukort
– Skilte
– Grafisk butik interior
– Roll up banner

Ved du ikke præcis, hvad du ønsker dig? GODT! Når processen er meget fastlås fra start, bliver resultatet ikke lige så godt, som hvis du er åben over for input. 

Tidligere skræddersyet hjemmesider

Jeg betroede Kamilla mit hjertebarn, og mødte op med en masse, næsten ordløse ønsker til min hjemmeside. Kamilla forstod mig, og oversatte fra dag et alt det der blev sagt, og også alt det der blot lå mellem linjerne. 

Jeg ville have en hjemmeside, som gjorde det op med frygten for at være synlig. Den skulle afspejle mig som person, en vesterhavs-pige, og så skulle siden understøtte og udvikle sig sammen med min forretning – Og det fik jeg!

_Birgitte Steiner

Mit grafiske univers har Kamilla løftet til et niveau, som jeg dårligt turde drømme om. Alle elementer har i dag et smukt udtryk. Der er skabt en logisk sammenhæng. Det er uanset om man møder mig og min virksomhed på websitet, til mine foredrag, på de sociale medier og alle andre steder. 

Det hele har sit udgangspunkt i mine kunders behov og mig og min virksomheds indre og fundamentale DNA. Kamilla har en unik intuitiv fornemmelse for det smukke og autentiske, som hun får til at fremstå skarpt og indbydende.

_Jens fra EgoMonte

“Jeg er stadig mindblown over, hvordan du kunne fange essensen af mig og hvad jeg mente med mine abstrakte forklaringer!

Det har gjort så meget for mit brand og hele min energi i min virksomhed, at have en hjemmeside der afspejler det jeg står for, spiller hele vejen igennem og som jeg kan være stolt af. TAK for dig!”

_ Sanne Balle

“Jeg har fået muligheder, som jeg ikke tror jeg ellers havde fået, hvis jeg ikke havde haft et “professionelt visitkort” Det er vigtigt at have noget man selv er glad for, så når man sender et link, er det: “JA! Nu skal du se her! Det her er min hjemmeside – go crazy!”

Det har gjort, at jeg har fået kunder der er villige til at betale mere og i det hele taget tiltrukket kunder, som passer bedre til det niveau jeg er på nu.”

_Stephanie Louisa film & foto

”Hun er oveni hendes faglige dygtighed også det skønneste og dejligste menneske. Som stiller skarpe spørgsmål på en kærlig måde. Jeg fik ikke bare en ny hjemmeside – jeg fik også kastet lys på nogle andre ting i min virksomhed, som jeg kan arbejde mere og anderledes på.”

_Camilla fra Strups

“Det har været en af de bedste investeringer jeg har lavet! Kamilla har holdt mig i hånden hele vejen. Jeg har ikke skulle tænke selv – Hun tog mig step by step hele vejen igennem, som at samle et legosæt.

Det har givet mig mere selvtillid i mine produkter, fordi min virksomhed blev taget til næste level. Jeg ved nu, at når mine nogen går ind og kigger på min hjemmeside, er det hele let forståeligt!”

_Iben fra RASK udvikling

Hey! Det er mig der er Kamilla

Og kvinden bag B for Borg. Da jeg skulle lave min egen hjemmeside virkede det som en uoverskuelig opgave, for hvor starter man lige?

Heldigvis knækkede jeg koden til hvilke overvejelser, der er vigtige i processen, og hvordan der skal tages action step by step. Sådan bliver processen nemlig vildt fed og er med til at styrke hele det grundlag, din virksomhed står på.

Jeg er her for dig igennem hele processen

Du skal føle dig tryg og elske resultatet, så vi samarbejder, og jeg retter til. Når vi er færdige, står du med en skræddersyet hjemmeside, som er helt klar til brug. Desuden viser jeg dig hvordan du bruger dit nye tema, så du trygt kan tilrette hjemmesiden i fremtiden.

Gennemtænkt design gør en forskel

Hvad er det dine kunder skal føle, når de besøger din hjemmeside? Hvor hurtigt kan de finde det, de skal bruge? Kan de se, hvem du er og hvad din virksomhed er all about? 

Jeg elsker at skabe fede brugeroplevelser, fordi jeg ved at det giver mine klienters virksomhed en kæmpe fordel.

Ofte stillede spørgsmål

Pakkeløsning til din hjemmeside

Hvorfor en pakkeløsning? Hvad skal du være opmærksom på? Spørgsmålene kan være mange, når du skal sætte dig ind i investeringen det er, at få en hjemmeside. Derfor jeg har listet ofte stillede spørgsmål op. Du er dog stadig mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Jeg anbefaler altid at du hopper på en afklaringssamtale med mig, inden vi starter dit projekt op.

Kan jeg findes på Google efterfølgende?

Ja. Alle mine skræddersyet hjemmesider er SEO-parate. Du vil altid kunne arbejde videre på dette, men jeg laver grundarbejdet imens jeg udvikler din hjemmesidee.

Jeg er ikke 100% sikker på, hvad jeg gerne vil have

Det er blandt andet derfor en afklaringssamtale er genial! Her kan du blive klogere på, hvad der passer bedst til dig. En afklaringssamtale hos mig er 100% uforpligtende og uden pres. Vi skal være helt sikre på, at vi er det rigtige match begge to.

Kan jeg selv redigere hjemmesiden bagefter?

Yes! Det kan du nemlig. Jeg viser dig hvordan dit nye system fungerer, imens vi har en telefonsamtale eller du møder fysisk op på kontoret (bonus i fremmøde er en virkelig god kop økologisk kaffe 😉 )

Er min hjemmeside brugervenlig og salgsoptimeret bagefter?

Ja det er den. Jeg har en lang uddannelsesbaggrund, som blandt andet interaktionsdesigner. Det kan jeg ikke lade være med at bruge!
Din side er også salgsoptimeret, fordi selvom en smuk hjemmeside er skøn – er det vigtigste at du kan vækste din virksomhed, med din nye hjemmeside!

Klar til at høre nærmere? Så er næste step et afklarende møde