Smertepatienten

Skræddersyet hjemmeside og grafisk design til mindset mentor.

{

Jeg er stadig mindblown over, hvordan du kunne fange essensen af mig og hvad jeg mente med mine abstrakte forklaringer! Det har gjort så meget for mit brand og hele min energi i min virksomhed, at have en hjemmeside der afspejler det jeg står for, spiller hele vejen igennem og som jeg kan være stolt af. TAK for dig!

_ Sanne fra Smertepatienten

Sanne ønskede sig en hjemmeside med grafiske elementer, der fanger hendes essens som mentor, så hendes klienter har nemt ved at finde hende.

Sannes skræddersyet hjemmeside blev skabt på baggrund af nøgleordene: Disney, Pocahontas, Faglighed. Hun ønskede sig en hjemmeside der både viste hendes professionnelle kompetencer, men stadig fortalte hendes historie og måde at arbejde på visuelt.

Vi havde fokus på, at skabe ekstra leg med bevægelige elementer og lave siden let og lækker.

Obs: Alle mine kunder kan selv rette i deres hjemmeside efterfølgende. Derfor kan der også være sket ændringer efter aflevering.

Klar på, at få fuldstændig styr på din hjemmeside og visuelle univers?