Pernille Kronborg

Visuelt univers, Skræddersyet hjemmeside og fast månedlig aftale, til coach og parterapeut

{

Hun har et virkelig godt øje for grafikken og mit personlige udtryk. Hun tænker stort på mine vegne. Meget professionel, der er styr på formaliteterne. Hun arbejder hurtigt og overholder deadlines.Jeg vil varmt anbefale Kamilla! Bare se at komme i gang 😉 Her er du i trygge hænder!

_ Pernille Kronborg 

Pernille er en af mine faste kunder, som jeg hjælper hver måned. Jeg er en fast del af hendes team, som har hjulpet hende med at vækste og udvikle hendes virksomhed helt vildt.

Med tiden har Pernille fået en ny hjemmeside, som er fuldstændig skræddersyet til hendes feminine flower-power univers. Desuden får hun hver måned hjælp til sociale medier i form af billeder, grafik og tekst. Pernille ønskede sig hjælp til hendes nyhedsbreve, så dem tog jeg også lead på.

I vores tætte månedlige samarbejde, har vi fokus på VÆKST, værdi til følgere og at have det hamrende sjovt imens.

Obs: Alle mine kunder kan selv rette i deres hjemmeside efterfølgende. Derfor kan der også være sket ændringer efter aflevering.

Klar på, at få fuldstændig styr på din hjemmeside og visuelle univers?