Strups v. Camilla Bjerre

Webshop med fokus på storytelling, brugervenlighed og salgsoptimering

{

Jeg har prøvet at arbejde sammen med andre flere gange. Men de har haft svært ved, at ramme det jeg synes afspejlede mit brand. Det jeg er. Men med Kamilla har det altid været nemt og lige til. Hun har ramt plet hver gang. Som om hun kunne krybe ind under huden på mig og mit udtryk, og så give form og liv til det som jeg gik og ønskede mig, uden helt at have sat ord på det.

_ Camilla fra Strups

Camilla fra Strups havde brug for en total overhaling af hendes webshop, som sælger smukt interiør og unika kunst. Camilla ønskede sig en webshop, der både var salgsoptimeret og fortæller hendes historie. Salgsoptimeringen blev baseret på en gennemgående analyse af data og rapporter, omkring tidligere salg og besøgende.

Vi havde fokus på at udnytte alle de skønne billeder hun havde og gøre siden mere visuel generelt. Det resulterede blandt andet i en video top-banner, hvor hvert et billede er nøje udvalgt i samarbejde med Camilla.

Desuden har jeg hjulpet Strups med at oprette og udfylde Google Business, så hendes oplysninger vises i højre felt ved Google søgninger.

Obs: Alle mine kunder kan selv rette i deres hjemmeside efterfølgende. Derfor kan der også være sket ændringer efter aflevering.

Klar på, at få fuldstændig styr på din hjemmeside?