Stephanie Louisa film & foto

Visuelt univers og Skræddersyet hjemmeside til fotograf

{

Jeg er virkelig glad for, at jeg investeret i både et Visuelt Univers og en skræddersyet hjemmeside. Det har givet et tæt samarbejde med Kamilla og et helhedsindtryk. Hun tog min personlighed og puttede det ned i mit logo og grafiker. Jeg føler at det virkelig, at viser hvem jeg er i min virksomhed og hvad jeg gerne vil fortælle mine kunder.

_ Stephanie Louisa film & foto

Stephanie havde brug for at få en ordentlig overhaling af sit brand. Hun havde brug for virkelig at kunne genkende sig selv i sit univers og få det præcis, som hun ønskede sig, uden at lade sig begrænse.

Vi havde fokus på at skabe et visuelt univers, som både var professionelt men samtidigt kreativt og viste Stephanie’s “krøllede hjerne”. Derfor håndtegnede jeg hendes logo og en masse ikoner, som alle er lidt “krøllet”. Desuden skulle Stephanie’s hjemmeside vise alle hendes cases, hvor vi særligt var inspireret af en “biograf-stemning”.

Stephanie forstod nærmest bedre end mig, hvad et visuelt univers og skræddersyet hjemmeside kunne. Det har resulteret i at hun virkelig udnytter det på alle hendes platforme.

Obs: Alle mine kunder kan selv rette i deres hjemmeside efterfølgende. Derfor kan der også være sket ændringer efter aflevering.

Klar på, at få fuldstændig styr på din hjemmeside og visuelle univers?