Lise Villefrance

Visuelt univers og Skræddersyet hjemmeside med booking til naturterapeut

{

"Smuk og ærlig hjemmeside, lige dig, spot on, lækker og let at finde rundt på, skønt logo" .. Alt får jeg ros for og alt det du har lavet til mig, elsker jeg. Hvad ingen ser er at du er så nærværende i dine opgaver, at der er arbejdet helt ned i detaljer og jeg som kunde kommer med hele vejen. Historien bag logoet du har designet, farverne du har brugt og hvorfor det lige er den skrifttype, er der også tænkt på.

_ Lise Villefrance

Lise havde brug for et Visuelt Univers og en skræddersyet hjemmeside, hvor klienter bliver præsenteret for hvad naturterapi kan og hvilken terapeut hun er.

Desuden ønskede Lise sig et booking system tilkoblet til hendes hjemmeside, hvor klienter kan booke og betale nemt. Når klienter har booket tiden, er det opsat sådan at aftalen går direkte ind i hendes kalender.

Vi havde fokus på at vise naturens power og ro, i hendes univers. Vi havde også fokus på en balance mellem det organiske og stramme grafiske udtryk.

Obs: Alle mine kunder kan selv rette i deres hjemmeside efterfølgende. Derfor kan der også være sket ændringer efter aflevering.

Klar på, at få fuldstændig styr på din hjemmeside og visuelle univers?