Britta Sylvestersen

Visuelt univers og skræddersyet hjemmeside, til et skifte på Brittas klinik, som har klienter til zoneterapi og fodpleje

{

Et skift fra tung energi til let og smuk energi - dét der udstråler mig. Du har med dine spirituelle evner og professionelle tilgang fra start til slut, været med til at skabe mit visuelle univers. Du har forstået og omsat alle mine ideer og tanker og formået at skabe med tryllestøv det spirituelle udtryk, i alt det grafiske til min klinik.

_ Britta Sylvestersen, Zoneterapi & Fodpleje

Britta var klar til at tage sin klinik til nye højder, men mest af alt: gå fra en tung energi i branding til en let og lys ny vej. Vores samarbejde markerede derfor både et skift i brandingen og i klinikken.

Britta ønskede sig en let og lys side, som var super nem at finde rundt i for hendes klienter. Desuden ryddede vi ud i alt det gamle, der ikke skulle med videre.

Brittas nye visuelle univers og skræddersyede hjemmeside har nu fokus på at udstråle alt det, hun er OG kan hjælpe sine klienter med. Her har vi gjort brug af let grafik, guld og blå nuancer.

Klar på, at få fuldstændig styr på dit visuelle univers og hjemmeside?