Viktoria Evely

Hele baduljen: Visuelt univers og skræddersyet hjemmeside, til clairvoyante Viktoria Evely

{

Wow et resultat. Kamillas knivskarpe sans for æstetik og mennesket er fabelagtigt. Jeg kan i den grad genkende mig selv i min hjemmeside. Jeg føler stolthed over at kunne vise en visuel autentisk forretning frem. Hun er et hjertevarmt menneske, som sørger for at have en med hele vejen. Også de små blokeringer, som kan opstå i sindet i processen, kaster Kamilla et smukt og healende lys på.

_ Viktoria Evely

Viktoria startede en ny forretning op og havde brug for “hele baduljen”, som sikrede en branding der føltes helt rigtigt og autentisk fra start. Viktoria er både en ung kvinde og en ældgammel sjæl på én og samme tid. Det har vi fanget i brandet ved at have fokus på det sansende, moderne og tidløse – med mange forskellige teksture og naturelementer.

Da Viktoria selv har æstetik som en stor værdi, har hun været ekstra meget inde over processen, så resultatet af brandingen og hjemmesiden endte som hun ønskede sig og processen blev tryg. 

Viktoria er vist frem på mange måder i hendes design, bl.a. ved at bruge hendes asiatiske tatoveringer, som inspiration til logo og de grafiske ikoner på hendes hjemmeside. 

Klar på, at få fuldstændig styr på dit visuelle univers og hjemmeside?