Cookie & privatlivspolitik

Sidst opdateret: d. 12/01/2020

INTRODUKTION

Vores persondatapolitik er til for at hjælpe dig med at forstå, hvilke data Bforborg.com indsamlet, hvorfor vi gør det, og hvad vi bruger dem til efterfølgende. Det er vigtigt for at du kan føle dig tryg på vores website, hvorfor vi håber du vil tage dig tid til at læse persondatapolitikken.

Hvis du skulle have et spørgsmål, eller ønsker mere information om persondatapolitik, er du altid meget velkommen til at henvende dig til vores persondataansvarlige:

KONTAKTOPLYSNINGER PÅ PERSONDATAANSVARLIG

Kamilla Borg på +4529888137, info@bforborg.dk

DATAANSVARLIG

Kamilla Borg – B for Borg

Ny Hornstrupvej 10

7100 Vejle

37053619

COOKIES

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

På Bforborg.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan f.eks. gøres på følgende måde:

I Internet Explorer kan du slette cookies under menuen ”Funktioner” à ”Internetindstillinger” à ”Slet cookies”

I Google Chrome kan du slette cookies i menuen ”Chrome” à ”Slet browser data” à ”Cookies og andre websitedata” à Ryd data

LOGSTATISTIK

Bforborg.com bruger logstatistik hvilket betyder, at vi bruger et statistik-system, som opsamler information, for at give os et statistisk billede af, hvor mange besøgende Bforborg.com har haft, hvor de kommer fra, hvilken underside af websitet de bruger mest eller forlader mm.

Vi bruger logstatistik med formålet om at optimere websitet og dets funktionaliteter, samt til annonceringsmæssigt og analytiske formål.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

  • Navn
  • Telefonnummer
  • Adresse
  • E-mail

Vi foretager kun denne registrering af dine personoplysninger, med formålet at afsende bestilte vare. Personoplysningerne registreres hos Bforborg.com, hvorefter de opbevares i 5 år. Efter de 5 år sletter vi automatisk disse oplysninger. Disse oplysninger kan til hver en tid slettes før, hvilket du kan læse om under ”Dine rettigheder efter persondataforordningen”. Når vi indsamler dine personoplysninger, sker det altid ved dit udtrykkelige samtykke.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Bforborg.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

DINE RETTIGHEDER EFTER PERSONDATAFORORDNINGEN

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du adskillige rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger (oplysningspligt).
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
  • Retten til at gøre indsigelse mod automatiske, individuelle afgørelser, herunder profilering.
  • Retten til at flytte dine personoplysninger (dataportabilitet).

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til vores persondataansvarlige.

Ønsker du at rette i oplysninger, gør vi det naturligvis gratis. Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse.

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet

Right Menu Icon